Åndelig inspirasjon

Den kan nå bestilles og kjøpes ved alle nettbokhandlere i Norge. Eks. haugenbok.no . Den finnes i 11 bokhandlere rundt i Hedmark og Oppland. Libris på Dokka, Notabene på Raufoss, Yes på Lena, Notabene på Gjøvik, Notabene på Lillehammer, Gravdahl på Lillehammer, Notabene i Moelv, Brummunddal, Hamar CC, Gravdahl Maxi på Hamar og sentrum Hamar. Evt.ta kontakt direkte med meg.

Haugenbok.no

Åndeling inspirasjon hos Haugenbok.no

 

Her er orføreren i Østre Toten Guri Bråthen sin uttalelse om boka: 

Boka «Åndelig inspirasjon» tar sikte på å oppmuntre folk til å fokusere mer på den åndelige siden av tilværelsen, og det mener jeg er et viktig fokus. Som spesialsykepleier i palliasjon har jeg møtt mange mennesker i ulike livsfaser. Jeg har merket meg at mennesker i sårbare faser av livet blir ekstra oppmerksomme på den åndelige delen av livet. Som sykepleier skal en ha fokus på hele mennesket og ivareta den enkeltes fysiske, psykiske samt åndelige behov. Derfor mener jeg har dette er en viktig bok å lese for alle, for å kunne bli mer oppmerksom på nettopp den åndelige delen av tilværelsen.

Guri Bråthen ordfører og spesialsykepleier

 

Forfatter og bibliotekar Ingvill Solberg ved Fyrverkeriet bibliotek Raufoss skriver 1.des.2017:


Åndelig inspirasjon har vært en populær bok hos oss. Den har vært nesten konstant utlånt, uten noen form for markedsføring eller synliggjøring fra vår side. Det er tydelig at det finnes et behov for bøker som setter fokus på det åndelige, som healing og kontakt med de døde. Forfatteren har en jordnær tilnærming til temaet sitt, som gjør at den også passer for de som er skeptiske.

Korsvold har også vært på biblioteket og holdt foredrag. Hun bød på seg selv, på sine erfaringer, opplevelser og sin åndelige livshistorie.

Anne med åndelig inspirasjon

Artikkel fra Hamar Dagblad.

Oppland arbeiderblad Desember 2016
http://www.h-a.no/debatt/mysterier
Ringsaker blad november 2016
Totenblad desember 2016