Hva er healing?

Mange lurer på hva healing går ut på. Norsk healerforbund beskriver healing slik:

Healing er en tradisjonell og helhetlig orientert mellommenneskelig prosess, hvor en ved håndspåleggelse, energibalansering, bønn eller lignende spirituelt orienterte metoder søker å hjelpe mennesker til bedre helse og livskvalitet så vel fysisk, psykisk som åndelig.

Med mine ord vil jeg si at gjennom hendene mine strømmer en positiv kjærlighetsenergi. Jeg låner bort hendene til de positive legende kreftene vi omgir oss med. Healing kan hjelpe mot mange plager /sykdommer og kan være et fint supplement til tradisjonell behandling.                                


LITT MER OM HEALING:

Healing er et av de første yrkene i verden. Eks. medisinmannen hos Indianerene. Kirken i Europa jobbet med healing fram til 1100 tallet. Det var prester ved den katolske kirke. Spanske prester driver forsatt med healing.

Healing har nådd anerkjennelse blant sykepleiere i USA under navnet Therapeutic  Touch(TT; Terapeutisk Berøring). TT ble tilpasset og introdusert som sykepleiemetode tidlig på 1970-tallet. Professor Dolores Krieger grunnla metoden. Hun hadde forsket med noen healere og ble interessert da hun kunne påvise kjemiske endringer i blodprøvene etter healing. Hun mente at healing er et naturlig potensial som mange mennesker kan utvikle. Metoden har vært undervist og praktisert på enkelte sykehus også her i landet, bl.a. Radiumhospitalet, i flere år.


Hvordan forgår healing?
Hver gang vi gjør noe godt for andre mennesker sender vi ut healing eller vi kan si kjærlighet.

Positiv innstilling til andre mennesker er viktig når vi gir healing. Vi tømmer hodet for mest mulig tanker og sender positiv energi.

Healing kan utføres på flere måter.Ved å legge hendene på klienten, holde hendene over og gi klienten fjernhealing. Vi sender healing til klienten over lange avstander.

Klienten kan kjenne at han mottar healing ved å kjenne
varme, kulde, prikking, stikking og veldig vanlig er romling i magen.

Mange blir bedre og noen helt friske, men det er ingen garanti for å bli bedre. Årsaker til at healing ikke virker er at healer er i dårlig form eller at klienten er veldig lukket og skeptisk.

Enda mer om healing.
Jeg er som sagt en kanal som videresender en healende kraft. Generelt kan healing hjelpe på alt, men det er klart at det ofte hjelper bedre på enkelte sykdommer enn andre. Det spiller ingen rolle om sykdommen er mental eller fysisk eller hvordan du har fått den, healing vil normalt sett kunne hjelpe kroppen til å bli bedre og bli kvitt smerter.

Du trenger ikke tro på healing for at det skal virke, men det som betyr noe er at du har et stort ønske om å bli frisk.

Healing hjelper: *lindrer stress /gir ro
                        *hjelper kroppens evne til å helbrede seg selv
                        *gir energi hvis du er sliten
                        *lindrer smerte/vondt i kroppen
                        *styrkende for sjelen og balanserende for
                         sinnet.
                        *healing er helt ufarlig, har ingen bivirkn
                         og kan aldri overdoseres.


Alle kan motta healing uansett religion. Healing fungerer uavhengig av tro. Healing er universets gave til oss.

Les mer på:
Norsk Spiritualist Forening Healerforbund