Velkommen til meg
Hjemmeside:www.sveumhealing.net Jeg er ferdig koronavaksinert.

Jeg heter Anne Korsvold, født 11.12.1964 og bor på et småbruk i (Nordlia)Østre Toten kommune nær Gjøvik. 

Jeg har vært lærer i grunnskolen/videregående i mange år. Agronom utdannet, natur og miljøfag, samfunnspolitikk og pedagogikk består min cand.mag.grad av.

 Fra år 2009 har jeg drevet som healer,medium, forfatter og foredragsholder nesten på heltid.

Jeg er godkjent  healer av Helsedirektoratet gjennom Norsk Spiritualist Forening Healerforbund (NSFH). NSFH er godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon. Står oppført som godkjent healer i Brønnesundregistret. Org.nr. 993048895

Jeg er healer,coach/livsveileder, klarsynt og medium. Jeg har vært en del i ulike media. Se sideoversikt.

Ved siden av jobber jeg litt i en kommunal psykiatritjeneste.

JEG TILBYR:

- healing evt. fjernhealing

- healing av dyr, evt fjerhealing av dyret

- klarsynt og ser tydelig i bilder, personer og hendelser

- kontakt med åndelige hjelpere/eller de som har gått 
  bort av familie eller venner.         

- rensing av hus, fjerne negative energier

- har frittgående høner (se bilder)og egg til salgs

Jeg tar i mot klienter hjemme på småbruket, rett utenfor Gjøvik. 10 min. kjøring fra Gjøvik sentrum mot Lena. Ta kontakt og vi avtaler et tidspunkt.  Jeg er fleksibel og finner alltid tid. 


Tlf.:61169195  Hvis jeg ikke svarer, legg igjen beskjed
                        og jeg ringer deg opp igjen.

Mob:46924105

E-post: annekorsvold@gmail.com


HVORFOR BEGYNTE JEG MED DETTE:

Helt siden i 1988 har jeg vært veldig interessert i det som er mellom himmel og jord.I 1994 ble min yngste sønn operert på Rikshospitalet for en alvorlig hjertefeil. Etter oprasjonen var det noen uker veldig kritisk.

 I en sånn situasjon gjør man alt for å redde barnet sitt. For første gang var jeg da i kontakt med en kjent klarsynt person og lærte litt hva healing går ut på. Heldigvis gikk det veldig bra med sønnen min. Samtidig hadde jeg fått en innsikt i en ny verden for meg. 

Jeg begynte å meditere. Jeg gikk på kurs og lærte TRANSCENDENTAL MEDITASJON. Noe jeg vil anbefale på det sterkeste å begynne med. Det fikk meg til å føle en ny trygghet i tilværelsen. Det er massevis av dokumentasjon rundt denne meditasjonsteknikken TM.

Les mer om hvorfor jeg begynte som healer og medium under siden Mediumskap.


Jeg har også hatt stor nytte av å ta REIKI 1 og 2 kurs. Her lærte jeg å gi healing til meg selv og andre. Reiki åpnet dørene til en ny tilværelse. Jeg kom i kontakt med mine evner som både healer og medium.

 I Oslo tok jeg videre flere kurs i HOLISTISK HEALING. Har tatt flere kurs innenfor MEDIUMSKAP og får jevnlig veileding av flere kjente dyktig medium her i landet. 

I 2011 har jeg godt videregående kurs inne KLARSYNUTVIKLING  og BRUK AV ENGLER under healing. "Kurslærer" var Kim Are Stende, kjent fra Programet på Tvnorge: Sjette sans.


Jeg tilbyr også kanalisering. Jeg har nå jobbet med healing i siden våren 2007.  Jeg har fått gode tilbakemeldinger bl.a av leger som har vært til behandling.

 De fleste merker en god bedring og noen blir helt bra. Selv får jeg energi av å heale andre. Utsagnet" når det regner på presten, så drypper det på klokkeren" beskriver godt hvordan det fungerer.