Velkommen til meg
Hjemmeside:www.sveumhealing.net

Tilbakemeldinger : P.g.a av markedsføringsloven har jeg ikke lov å ha gjesteside lenger. Jeg hadde veldig mange gode tilbakemeldinger. Men vil dere/du snakke med referansepersoner så si fra til meg.

Jeg heter Anne Korsvold, født 11.12.1964 og bor på et småbruk nær Gjøvik. Jeg har vært lærer i grunnskolen i mange år. Agronom utdannet, natur og miljøfag, samfunnspolitikk og pedagogikk består min cand.mag.grad av.


Jeg er godkjent  healer av Helsedirektoratet gjennom Norsk Spiritualist Forening Healerforbund (NSFH). NSFH er godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon. Står oppført som godkjent healer i Brønnesundregistret. Org.nr. 993048895

Jeg er coach/livsveileder, klarsynt og medium. Er også kjent fra Norsk Ukeblad, uke 32 i aug. 2011. Ved siden av jobber jeg litt i en kommunal psykiatritjeneste.

JEG TILBYR:

- healing evt. fjernhealing

- healing av dyr, evt fjerhealing av dyret

- klarsynt og ser tydelig i bilder, personer og hendelser

- kontakt med åndelige hjelpere/eller de som har gått 
  bort av familie eller venner
 
- holder kurs i hvordan finne indre ro og leve her og nå

- holder kurs/foredrag rundt disse temaene
   (holder en del foredrag i 2011. Se mer under         
     siden Foredrag)         

- rensing av hus, fjerne negative energier

- gir råd om urter og helsekostprodukter ved behov

Jeg tar i mot klienter hjemme på småbruket, rett utenfor Gjøvik. 10 min. kjøring fra Gjøvik sentrum mot Lena. Ta kontakt og vi avtaler et tidspunkt.  Jeg er fleksibel og finner alltid tid.

Tlf.:61169195  Hvis jeg ikke svarer, legg igjen beskjed
                        og jeg ringer deg opp igjen.

Mob:46924105

E-post: annekorsvold@gmail.com


HVORFOR BEGYNTE JEG MED DETTE:

Helt siden i 1988 har jeg vært veldig interessert i det som er mellom himmel og jord.I 1994 ble min yngste sønn operert på Rikshospitalet for en alvorlig hjertefeil. Etter oprasjonen var det noen uker veldig kritisk. I en sånn situasjon gjør man alt for å redde barnet sitt. For første gang var jeg da i kontakt med en kjent klarssynt person og lærte litt hva healing går ut på. Heldigvis gikk det veldig bra med sønnen min. Samtidig hadde jeg fått en innsikt i en ny verden for meg. Jeg begynte å meditere. Jeg gikk på kurs og lærte TRANSCENDENTAL MEDITASJON. Noe jeg vil anbefale på det sterkeste å begynne med. Det fikk meg til å føle en ny trygghet i tilværelsen. Det er massevis av dokumentasjon rundt denne meditasjonsteknikken TM.

Les mer om hvorfor jeg begynte som healer og medium under siden Mediumskap.


Jeg har også hatt stor nytte av å ta REIKI 1 og 2 kurs. Her lærte jeg å gi healing til meg selv og andre. Reiki åpnet dørene til en ny tilværelse. Jeg kom i kontakt med mine evner som både healer og medium. I Oslo tok jeg videre flere kurs i HOLISTISK HEALING. Har tatt flere kurs innenfor MEDIUMSKAP og får jevnlig veileding av flere kjente dyktig medium her i landet. I 2011 har jeg godt videregående kurs inne KLARSYNUTVIKLING  og BRUK AV ENGLER under healing. "Kurslærer" var Kim Are Stende, kjent fra Programet på Tvnorge:Sjette sans.


Jeg tilbyr også kanalisering. Jeg har nå jobbet med healing i siden våren 2007.  Jeg har fått gode tilbakemeldinger bl.a av leger som har vært til behandling. De fleste merker en god bedring og noen blir helt bra. Selv får jeg energi av å heale andre. Utsagnet" når det regner på presten, så drypper det på klokkeren" beskriver godt hvordan det fungerer.